Kesän 2019 ohjelmaa


Kesän 2019 Ratsastusleirit

Leiri 1. Lasten & Nuorten Leiri

Viikko 23 Ma 3.6. - To 6.6.19 hinta 360e / 8 paikkaa


Leiri 2. Lasten & Nuorten Leiri

Viikko 24 Ma 10.6. - To 13.6.19 Hinta 360e / 8 paikkaa


Leiri 3. Lasten & Nuorten Leiri

Viikko 25 Ma 17.6 - To 20.6.19 Hinta 360e / 8 paikkaa


Leiri 4. Lasten & Nuorten Leiri

Viikko 27 Ma 1.7.- Ke 3.7.19 Hinta 310e / 8 paikkaa


Leireillä puuhaillaan monipuolisesti ihanien islanninhevosten kanssa ja eletään heppahöperöiden arkea. Leiriläiset saavat puuhata hevosten kanssa aamusta alkaen. Ratsastus kentällä tai maastossa, lisäksi oma hoitoheppa. Leirikaste ja leikkimielinen kilpailupäivä tai tehtävärata. Käymme uimassa, askarrellaan, leikitään ja opitaan hevosista lisää. Jonain iltana saattaa tallin vintille kehittyä improharjoitukset ja halukkaat pääsevät astumaan teatterin lavalle. Illan hämärtyessä grillikodassa voi keittää nokipannukaakaot ja nauttia kodan lämpimästä tunnelmasta. Mahdollisuus yömaastoon, temppurata, maastoeste/taitorata, tasapainotunti ja kaikkea hauskaa! Lisäksi tietysti askartelua ja maalausta. Jokaisella leirillä on monipuolinen ohjelma.

Leirihintaan kuuluu majoitus, aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala (huom! ensimmäisenä päivänä iltapala, viimeisenä päivänä ei päivällistä/iltapalaa). Saapuminen ensimmäisenä päivänä klo 18 ja leiri päättyy viimeisenä leiripäivänä klo 15 (poikkeus leiri 4. saapuminen maanantaina klo 10 ja leiri päättyy viimeisenä päivänä klo 15 !). Voit osallistua myös päiväleirityyppisesti. Mikäli haluat pidentää leiriä tai tulla jo edellisenä päivänä, sovi siitä Miian kanssa.


Leirien hinta sis. alv 10% , varausmaksu 100€. Ikäraja 9v.


Kesään kuuluu uiminen, joten otathan uimapuvun mukaasi. Mukaan tulee pakata myös ratsastukseen sopivat varusteet sekä vaihtovaatteet, makuupussi ja petivaatteet, pyyhe ja omat hygieniatarvikkeet sekä mahdolliset lääkkeet. Aurinkoisen sään varalta on hyvä ottaa mukaan aurinkosuojavoidetta ja hattu, ja paarmojen/hyttysten varalta ötökkäkarkoite. Leirikioskista voi ostaa naposteltavaa.


Kevätpäivä issikkatallilla la 4.5.19 klo 10-16


Vietä keväinen päivä kanssamme issikkatallilla! Päivän aikana hoidamme hevosia, vietämme ihanaa tallielämää ja nautimme yhdessä lounaan. Ratsastustunti tasoryhmässä. Kesäpäivä sopii niin
aloittelijalle kuin kokeneelle, ratsastus toteutetaan ratsastajan tason
mukaan, mahd liinatuntiin. Alaikäraja 8v. Kevätpäivä issikkatallilla
-kurssipäivän hinta 65e.


Vierailu issikkatallilla la 11.5.19 klo 11-14

Hevosten hoitaminen on yksi kokemisenarvoisista asioita elämässä. Pääset tutustumaan valloittaviin islanninhevosiin ja seuraamaan mitä tallilla tapahtuu. Opit syöttämään, hoitamaan ja kenties kylvettämään näitä suloisia otuksia. Tutustut maastakäsintyöskentelyyn ja kuulet miten hevosia koulutetaan. Jos haluat voit kokeilla muutamaa temppua itse hevosen kanssa.

Ota mukaan rento asu ja kengät (lenkkarit hyvät), säänmukainen vaatetus, mahd hyönteismyrkkyä ja vesipullo. Ohjaaja mukana, vierailulla ei ratsasteta.


Tehoratsastus-päivä La 25.5.19 klo 10-15


Kurssipäivä sisältää kaksi askellajituntia. Päivä sopii perusratsastustaitoisille,
islanninhevosista ei tarvitse olla kokemusta. Keskitymme istuntaan ja
apuihin. Tuntien välissä nautimme lounaan. Tehoratsastus -kurssipäivän
hinta 85e.
Paluu Ratsaille-päivä La 8.6.19 klo 10-15


Edellisestä ratsastuskerrasta on jo aikaa, mutta mieli tekisi

vihdoin palata satulaan. Ajatus saattaa kuitenkin hiukan pelottaa tai

jännittää. Tämä päivä on juuri sinulle. Sopii myös ensikertalaiselle. Päivään sisältyy kaksi

ratsastuskertaa, hevosen hoitoa ja tallielämää. Nautimme lounaan tuntien välissä.
Paluu Ratsaille kurssipäivän hinta 85e.