Kesän ohjelmaa


Kesän ohjelmaa


Yleistä leireistä

Kaikilla leireillä aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala - kaikki maistuvaa kotiruokaa. Erikoisruokavaliosta lisämaksu. Leiriläiset majoittuvat omakotitalossa kotonamme. Leiriläisten käytössä ovat sauna, suihku ja wc. Leireillä on avoinna suosittu leirikioski ja uimaan mennään kesäisin. Kaikille leireille voit osallistua myös päiväleirinä. Leirin hinta on sama. Leirien ohjelma ja toteutus on suunniteltu pitkän kokemuksen pohjalta, ja menestys on taattu kun toteutuksessa on kuunneltu leiriläisiä -lapsia&nuoria!


Kesän Ratsastusleirit


Leiri 1. Lasten & Nuorten Leiri

Viikko 23 Ma 3.6. - To 6.6.19 hinta 360e / 8 paikkaa


Leiri 2. Lasten & Nuorten Leiri

Viikko 24 Ma 10.6. - To 13.6.19 Hinta 360e / 8 paikkaa


Leiri 3. Lasten & Nuorten Leiri

Viikko 25 Ma 17.6 - To 20.6.19 Hinta 360e / 8 paikkaaLeiri 4. Lasten & Nuorten Leiri

Viikko 27 Ma 1.7.- Ke 3.7.19 Hinta 310e / 8 paikkaa


Leiri 4.

-voit osallistua päiväleirille, klo 9-16, hinta 65€!!!


Leireillä puuhaillaan monipuolisesti ihanien islanninhevosten kanssa ja eletään
heppahöperöiden arkea. Leiriläiset saavat puuhata hevosten kanssa aamusta
alkaen. Ratsastus kentällä, ratsastuspolulla, niityllä tai maastossa, lisäksi oma hoitoheppa. Leirikaste jaleikkimielinen kilpailupäivä tai tehtävärata. Käymme uimassa, askarrellaan, leikitään ja opitaan hevosista lisää. Jonain iltana saattaa tallin vintille
kehittyä improharjoitukset ja halukkaat pääsevät astumaan teatterin lavalle. Illan hämärtyessä grillikodassa voi keittää nokipannukaakaot, herkutella illalliseksi hodarit ja nauttia kodan lämpimästä tunnelmasta. Mahdollisuus yömaastoon, temppurata, maastoeste/taitorata, tasapainotunti ja kaikkea hauskaa! Lisäksi tietysti askartelua ja maalausta. Jokaisella leirillä on monipuolinen ohjelma. Leireillä on huomioitu osallistujien ikä ja taitotaso, kaikki mahtuu joukkoon ja taidot karttuvat.


Leirihintaan kuuluu majoitus, aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala (huom!

ensimmäisenä päivänä iltapala, viimeisenä päivänä ei päivällistä/iltapalaa). Saapuminen ensimmäisenä päivänä klo 18 ja leiri päättyy viimeisenä leiripäivänä klo 15 (poikkeus leiri 4. jossa saapuminen maanantaina klo 10 ja leiri päättyy viimeisenä päivänä klo 15 !). Voit osallistua myös päiväleirityyppisesti. Mikäli haluat pidentää leiriä tai tulla jo edellisenä päivänä, sovi siitä Miian kanssa. Erityisruokavalio veloitetaan erikseen.


Leirien hinta sis. alv 10% , varausmaksu 100€. Ikäraja 9v.

Kesään kuuluu uiminen, joten otathan uimapuvun mukaasi.Tallin omassa uima-altaassa on mukava pulahtaa uimaan pitkin päivää! Mukaan tulee pakata
myös ratsastukseen sopivat varusteet sekä vaihtovaatteet, makuupussi ja
petivaatteet, pyyhe ja omat hygieniatarvikkeet sekä mahdolliset lääkkeet.
Aurinkoisen sään varalta on hyvä ottaa mukaan aurinkosuojavoidetta ja hattu, ja
paarmojen/hyttysten varalta ötökkäkarkoite. Leirikioskista voi ostaa naposteltavaa.


Kevätpäivä issikkatallilla la 4.5.19 klo 10-16

Vietä keväinen päivä kanssamme issikkatallilla! Päivän aikana hoidamme hevosia,
vietämme ihanaa tallielämää ja nautimme yhdessä lounaan. Ratsastustunti
tasoryhmässä. Kesäpäivä sopii niin aloittelijalle kuin kokeneelle, ratsastus toteutetaan ratsastajan tason mukaan, mahd liinatuntiin. Alaikäraja 8v. Kevätpäivä issikkatallilla
-kurssipäivän hinta 65e.


Vierailu issikkatallilla la 11.5.19 klo 11-14
Hevosten hoitaminen on yksi kokemisenarvoisista asioita elämässä. Pääset tutustumaan valloittaviin islanninhevosiin ja seuraamaan mitä tallilla tapahtuu. Opit

syöttämään, hoitamaan ja kenties kylvettämään näitä suloisia otuksia. Tutustut
maastakäsintyöskentelyyn ja kuulet miten hevosia koulutetaan. Jos haluat voit
kokeilla muutamaa temppua itse hevosen kanssa. Ota mukaan rento asu ja kengät (lenkkarit hyvät), säänmukainen vaatetus, mahd hyönteismyrkkyä ja vesipullo. Ohjaaja mukana, vierailulla ei ratsasteta.


Tehoratsastus-päivä La 25.5.19 klo 10-15

Kurssipäivä sisältää kaksi askellajituntia. Päivä sopii perusratsastustaitoisille,

islanninhevosista ei tarvitse olla kokemusta. Keskitymme istuntaan ja apuihin. Tuntien välissä nautimme lounaan. Tehoratsastus -kurssipäivän hinta 85e.


Paluu Ratsaille-päivä La 8.6.19 klo 10-15

Edellisestä ratsastuskerrasta on jo aikaa, mutta mieli tekisi vihdoin palata satulaan. Ajatus saattaa kuitenkin hiukan pelottaa tai jännittää. Tämä päivä on juuri sinulle. Sopii myös ensikertalaiselle. Päivään sisältyy kaksi ratsastuskertaa, hevosen hoitoa ja tallielämää. Nautimme lounaan tuntien välissä. Paluu Ratsaille kurssipäivän hinta 85e.