Vuoden 2019-2020 tapahtumia


Valentine´s Leiri

Pe 14.2.20-Su 16.2.20

Kokeneille/enemmän ratsastaneille , alaikäraja 11v. Ratsastusta 5krt, täysihoito, monipuolinen ohjelma, kotailta, hauskanpitoa. Varaa paikka säpo miia.lonnberg@gmail.com .


PikkujouluLeiri lapsille ja nuorille!!

Issikkapäiväleiri pe 29.11. - 1.12.19 klo 10-16/pe klo 18-20

Kolmen päivän leirillä tutustutaan issikoihin ja hoidetaan niitä, opetellaan hevostaitoja, teoriaa, ratsastetaan , kokeillaan heppa-agilityä, vikellystä, liikutaan luonnossa, leikitään ja puuhataan kaikkea hauskaa hurmaavassa talliympäristössä sekä rentoudutaan hevosystäviemme kanssa.

Leiri sopii kaikenikäisille, ikäsuositus 8v. alkaen ja ratsastuskokemusta tai varusteita ei tarvita. Ratsastus tasoryhmissä, aloittelijat ja kokeneet erikseen. Leirille mahtuu max. 6 osallistujaa. Hinta 200e (sis. alv) sisältää lounaan ja välipalan. Pe ohjelma klo 18-20 ja la/su klo 10-16 , kysy erikseen majoitusta! Varaa paikka ajoissa miia.lonnberg@gmail.com .

Tervetuloa!


Syyskuun Viikonloppuleiri pe 20.9. - su 22.9.19

Päiväleirinä pe klo 18-20, hinta 30e,

La ja Su klo 9-16 , hinta 75e /päivä sis. lounaan, kysy majoituksesta!

Perjantaina saapuminen klo 18 , ohjelmassa teoriaa ja tehtävärata, ohjelma päättyy klo 20.

Lapsille ja nuorille tarkoitettu päiväleiri, ohjelmassa hevosten hoitoa, teoriaa, ratsastusta, hevosmiestaitojen opettelua, tallielämää. Säänmukainen pukeutuminen.

Ikäsuositus 8v. alkaen, sopii aloittelijalle kuin kokeneelle, ratsastus tasoryhmissä.

Syyslomaleiri ma 14.10.- to 17.10.19

Lapsille ja nuorille tarkoitettu päiväleiri klo 9-16. Syyslomaleiri 275e , sis. lounaan ja välipalan. Kysy majoituksesta!

Ikäsuositus 8v. alkaen, sopii aloittelijalle kuin kokeneelle, ratsastus tasoryhmissä.

Ihanaa tallin arkea, kiireetöntä hevosten kanssa puuhailua ja hoitoa, ohjattu ohjelma, ratsastusta, teoriaa ja hauskanpitoa! Ilmoittaudu säpo miia.lonnberg@gmail.comVierailut issikkatallilla la 6.4.19 sekä 7.4.19 klo 11-14 , kesto 2-3h


Hevosten hoitaminen on yksi kokemisenarvoisista asioita elämässä. Pääset tutustumaan valloittaviin islanninhevosiin ja seuraamaan mitä tallilla tapahtuu. Opit syöttämään, hoitamaan näitä suloisia otuksia. Tutustut maastakäsintyöskentelyyn ja kuulet miten hevosia koulutetaan. Jos haluat voit kokeilla muutamaa temppua itse hevosen kanssa. Ota mukaan rento asu ja kengät (lenkkarit/kumisaappaat ovat hyvät), säänmukainen vaatetus ja vesipullo. Ohjaaja mukana, vierailulla ei ratsasteta. Retken hinta riippuen osallistujamäärästä, neljälle hengelle hinta 200e. Tervetuloa viettämään kaveriporukalla leppoisaa lauantaita tai perheen yhteinen retki tallille.


Kevätpäivä issikkatallilla la 11.5.19 klo 10-16 Huom! ,Uusi päivä!!
Vietä keväinen päivä kanssamme issikkatallilla! Päivän aikana hoidamme hevosia, vietämme ihanaa tallielämää ja nautimme yhdessä lounaan. Ratsastustunti tasoryhmässä. Kesäpäivä sopii niin aloittelijalle kuin kokeneelle, ratsastus toteutetaan ratsastajan tason mukaan, mahd liinatuntiin. Alaikäraja 8v. Kevätpäivä issikkatallilla

-kurssipäivän hinta 65e.


Vierailu issikkatallilla su 19.5.19 klo 11-14
Hevosten hoitaminen on yksi kokemisenarvoisista asioita elämässä. Pääset tutustumaan valloittaviin islanninhevosiin ja seuraamaan mitä tallilla tapahtuu. Opit syöttämään, hoitamaan ja kenties kylvettämään näitä suloisia otuksia. Tutustut maastakäsintyöskentelyyn ja kuulet miten hevosia koulutetaan. Jos haluat voit kokeilla muutamaa temppua itse hevosen kanssa. Ota mukaan rento asu ja kengät (lenkkarit hyvät), säänmukainen vaatetus, mahd hyönteismyrkkyä ja vesipullo. Ohjaaja mukana, vierailulla ei ratsasteta. Retken hinta riippuen osallistujamäärästä. Neljälle hengelle hinta 200e. Tervetuloa viettämään kaveriporukalla leppoisaa lauantaita tai perheen yhteinen retkitallille.


Tehoratsastus-päivä La 25.5.19 klo 10-15
Kurssipäivä sisältää kaksi askellajituntia. Päivä sopii perusratsastustaitoisille, islanninhevosista ei tarvitse olla kokemusta. Keskitymme istuntaan ja apuihin. Tuntien välissä nautimme lounaan. Tehoratsastus -kurssipäivän hinta 85e.


Paluu Ratsaille-päivä La 8.6.19 klo 10-15


Edellisestä ratsastuskerrasta on jo aikaa, mutta mieli tekisi vihdoin palata satulaan. Ajatus saattaa kuitenkin hiukan pelottaa tai jännittää. Tämä päivä on juuri sinulle. Sopii myös ensikertalaiselle. Päivään sisältyy kaksi ratsastuskertaa, hevosen hoitoa ja tallielämää. Nautimme lounaan tuntien välissä. Paluu Ratsaille kurssipäivän hinta 85e.

PrePääsiäisleiri


PrePääsiäisleirin teemana on tietysti pääsiäinen ja tämä leiri on täynnä kohokohtia! Etsimme pääsiäismunia maastotaitoradalla, temppurata, pääsiäisratsastuksia , eri vaihtoehtoja kuten hevosnäyttely ja pilatestuokio iltahämärässä/aamun sarastaessa. Toiveleirinä tämän leirin ohjelma rakentuu!
Leiri on tarkoitettu lapsille&nuorille. Ohjelmassa hevosmiestaitojen kartuttamista, mahd. käsitöitä/askartelua, improa. Luomme turvallisen ilmapiirin johon jokainen on tervetullut. Voit tulla rohkeasti leirille , ei haittaa ettet tunne muita. Opit tuntemaan. Luvassa on ilon hetkiä , elämyksiä mahtavien hevostemme kanssa. Paljon ratsastusta ja laatuaikaa talliympäristössä. Oma hoitoheppa, jonka luokse pääset heti aamusta antamaan heinät&nuuhkimaan pörröistä turkkia. Mieli rauhoittuu ja jokainen jaksaa pusertaa loppukouluvuoden uusilla ladatuilla energiavarastoilla.

https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f6c/1/16/2764.png

Odotamme innolla sinua mukaan! Varaa paikka miia.lonnberg@gmail.com

Hiihtoloman Ratsastusleiri


Majoitus kotonamme, sopii näin myös nuoremmille/aremmille lapsille. Hinta täysihoidolla, majoituksineen. Painotamme leireillämme turvalliseen ympäristöön, huomioimme muut, opettelemme joukossa toimimisen taitoja, autamme toisiamme ja jaamme onnistumisen hetket. Ilo, nauru ja yhdessäolo takaa täydellisen loman. Lumilaukat odottavat ja yömaasto tähtien loisteessa. Hiihtoratsastusta ja pulkkarallia tiedossa. Kodan tunnelmassa herkittelua. Korkkaamme vuoden ensimmäisen maastotaitoradan ja leirin lopussa pidämme leikkimielisen ratsastuskilpailupäivän mutta toiveet huomioidaan. Lumienkeleitä ja saunomista, kuuma porekylpy ennen nukkumaanmenoa. Vapaa-ajan ohjelmaa mm. improa, askartelua, piirtämistä, tallin arkea, paljon hevosten kanssa touhuamista!

Talviloman Ratsastusleiri


Alaikäraja8v. Majoitus kotonamme, sopii näin myös nuoremmille. Hinta täysihoidolla, majoituksineen. Painotamme leireillämme turvalliseen ympäristöön, huomioimme muut, hiomme joukossa toimimisen taitoja, autamme toisiamme ja jaamme onnistumisen hetket. Ilo, nauru ja yhdessäolo takaa täydellisen loman. Lumilaukat odottavat ja yömaasto tähtien loisteessa. Ratsastus tasoryhmissä. Lumienkeleitä, saunomista ja kuuma porekylpy ennen nukkumaanmenoa. Opettelemme hevosmiestaitoja, paljon hevosten kanssa olemista ja tallielämää. Kodan tunnelmassa herkuttelua. Hiihtoratsastusta ja pulkkarallia tiedossa. Liinatunti, maastotaitorata kokeneimmille ja leirin lopussa pidämme halukkaille leikkimielisen ratsastuskilpailupäivän. Varaa paikkasi Miialta,miia.lonnberg@gmail.com

Pääsiäisleiri


Pääsiäisenä teemana on tietysti pääsiäinen ja tämä leiri on täynnä kohokohtia! Etsimme pääsiäismunia maastotaitoradalla, askartelemme ja syömme maukkaita aterioita,herkullisia jälkiruokia unohtamatta. Pääsiäisratsastuksia, hevosnäyttely ja pilatestuokio. Leiri on tarkoitettu lapsille & nuorille. Ohjelmassa hevosmiestaitojen kartuttamista, käsitöitä/askartelua, improa, ja omalla"iltanuotiollamme" keskustelemme itselle tärkeistä asioista, haasteista koulussa tai harrastuksissa . Kahden kesken voimme avata hiukan tiukempia mielen solmuja. Harjoittelemme tunnemyrskyn hallintaa ja millä työkaluilla pystymme palauttamaan tyyneyden mieleemme, jolloin ajatukset kirkastuvat. Impron kautta harjoitellaan konfliktitilanteista selviytymistä. Pohdimme mm. miten selviytyä kiusaamisesta? Miten puuttua turvallisesti kiusaamiseen?
Luomme turvallisen ilmapiirin, johon jokainen on tervetullut. Voit tulla rohkeasti leirille, ei haittaa ettet tunne muita. Opit tuntemaan. Luvassa on ilon hetkiä,elämyksiä mahtavien hevostemme kanssa. Paljon ratsastusta ja laatuaikaa talliympäristössä. Oma leiripaita & oma hoitoheppa, jonka luokse pääset heti aamusta antamaan heinät & nuuhkimaan pörröistä turkkia. Mielirauhoittuu ja jokainen jaksaa pusertaa loppu kouluvuoden uusilla ladatuilla energiavarastoilla ❤ Odotamme innolla sinua mukaan!


Tehoratsastuspäivä

Kurssipäivä sisältää kaksi askellajituntia. Päivä sopii perusratsastustaitoisille, islanninhevosista ei tarvitse olla kokemusta. Keskitymme istuntaan ja apuihin.Tuntien välissä nautimme keittolounaan kodassa, jonka aikana teoriaa. Tehoratsastus -kurssipäivän hinta 85e.

Paluu Ratsaille-päivä
Edellisestä ratsastuskerrasta on jo aikaa, mutta mieli tekisi vihdoin palata satulaan. Ajatus saattaa kuitenkin hiukan pelottaa tai jännittää. Tämä päivä on juuri sinulle. Päivään sisältyy kaksi ratsastuskertaa, nokipannukahvit ja keittolounas kodassa, höystettynä teorialla. Paluu Ratsaille kurssipäivän hinta 85e / 8 osallistujaa.