Tapahtumia lapsille & nuorille

Syys- ja talviloman ratsastusleirit

Syyslomalla & talvilomalla järjestetään ratsastusleirit, jotka ajoittuvat Kirkkonummen koulujen loma-aikoihin. Leiri 4 päivää täysihoidolla, majoituksineen hinta 370e. Leirille voi osallistua myös päiväleirinä, jolloin hinta on 270e . Alaikäraja 8v. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Saapua voi myös jo ke klo 17 eteenpäin, sovi siitä erikseen. Leirille voi osallistua myös kahtena tai kolmena päivä.

Talvilomaleirit

Vko 52 ke-pe hinta 270e

Vko 1 ti-pe hinta 370e

Kelien mukaan ohjelmassa mm. hiihtoratsastusta/pulkkarallia ja tietysti kodan tunnelmassa herkuttelua.


Hiihtolomaleiri 2018 - 5pv 470e

Lumilaukat odottavat ja yömaasto tähtien loisteessa. Hiihtoratsastusta ja pulkkarallia tiedossa.


Islanninhevostalli Glymur

Kesäleirit

Leireillä puuhaillaan monipuolisesti ihanien islanninhevosten kanssa ja eletään heppahöperöiden arkea. Joka päivä ratsastusta kaksi kertaa kentällä tai maastossa, lisäksi oma hoitoheppa. Käymme uimassa, askartelemme, maalaamme, leikimme ja opimme hevosista lisää. Grillikodassa nautiskellaan herkkuja ja rentoudutaan kodan lämmössä. Mahdollisuus yömaastoon, temppurata, tasapainotunti ja kaikkea muuta hauskaa!

Tallinvintillä/ ulkoilmateatterin verhot aukeavat ja luovuus astuu mukaan. Pääsemme luomaan näytelmiä ja imrovisaatioharjoituksia. Ujot ja aremmat pääsevät myös ryhmässä mukaan, juuri esiintymiseen liittyvään pelkoon saa tukea ja hyvää harjoitusta.

Leirihintaan kuuluu majoitus, aamiainen, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala (huom! ensimmäisenä päivänä ei aamiaista, eikä viimeisenä päivänä päivällistä/iltapalaa). Saapuminen ensimmäisenä päivänä klo 10 ja leiri päättyy viimeisenä leiripäivänä n. klo 16. Voit osallistua myös päiväleirityyppisesti!

Leirin hinta 410€ sis. alv 10% , varausmaksu 100€. Ikäraja 8v.

Kesään kuuluu uiminen, joten otathan uimapuvun mukaasi. Mukaan tulee pakata myös ratsastukseen sopivat varusteet sekä vaihtovaatteet, makuupussi ja/tai petivaatteet, pyyhe ja omat hygieniatarvikkeet sekä mahdolliset lääkkeet. Aurinkoisen sään varalta on hyvä ottaa mukaan aurinkosuojavoidetta ja hattu, ja paarmojen/hyttysten varalta ötökkäkarkoite. Leirikioskista voi ostaa naposteltavaa.


Islanninhevostalli Glymur

Poninhoitokurssi

Kurssin alaikäraja on 7v. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Kurssilla harjoittelemme ponin hoitoa ja käsittelyä. Jokaisella kurssikerralla on mukana kiltit issikat ja viimeisellä kerralla kurssilaiset pääsevät kokeilemaan hevosagilityä. Alustavat kurssipäivät: Tiistaisin klo 17-18.30. Hinta (5*1,5h) 7,5h 115€.