Oma vuokrahevonen

Tallinhevosen vuokraaminen on loistava tilaisuus sinulle, joka kaipaat enemmän ratsastusharrastukselta kuin yhden viikkotunnin isossa ratsastusryhmässä. Olet ehkä miettinyt jo oman hevosen hankkimista tai et ehkä koe ratsastuskoulutunneilla ratsastamista mieluisaksi ja haluat ratsastaa, harjoitella ja kehittyä ratsukkona, mutta et esim. elämäntilanteesi vuoksi voi ajallisesti tai taloudellisesti sitoutua omaan hevoseen tai käydä kovin monella viikkotunnilla. Oma vuokrahevonen on hieno mahdollisuus, jonka avulla pääset harjoittelemaan oman/kimppahevosen pitoa valvotusti ja turvallisesti. Opit taatusti enemmän jo ensimmäisen kuukauden aikana kuin kauden aikana ratsastuskoulussa. Pääset rauhassa puuhaamaan hevosen kanssa ja tutustut sekä hevoseen että koko tallimaailmaan ihan uudella tavalla. Meillä on mukava talliporukka, ja ratsastusseuraa löytyy. Oman vuokrahevosen pito on kokonaisvaltaista , ei pelkkää ratsastusta. Opit huolehtimaan hevosen hyvinvoinnista, terveydestä, varusteista, ja talliympäristö tulee kauttaaltaan tutuksi.

Kuukausimaksu sis. kulut hevosen pidosta. Lisätunnit vuotaviasipa erikseen sovittaessa. Vuokrauspäivät sovitaan erikseen, joustavalla systeemillä jaetaan tallivuorot. Päivien vaihto kuten tuntiperuutukset ja vuokrauksen sisältö sovitaan Miian kanssa/Miia laatii viikko-ohjelman/kuukausiohjelman. Vuokraajalle kuuluu hevosen kokonaisvaltainen hoito (mm. varusteiden huoltoa, tarhan&pihaton siivous, vesivuoro). Vuokraaja on tallialueella ja ratsastamassa omalla vastuullaan. Vuokrahevoset ovat tallin omistuksessa olevia hevosia minkä takia itsenäisillä ratsastuksilla ei voi hypätä tai mennä maastoon ellei siitä ole sovittu erikseen.

Vapaana olevista hevosista kannattaa kysyä Miialta.


UUTUUS SOPPARIT!

Aegir-kuukausisopimus (toistaiseksi voimassaoleva sopimus)


Useampi hevonen käytössä, sopimukseen kuuluu kevennettynä tallitöitä.
Kaksi-kolme ratsastuskertaa viikossa, yhteensä 10 ohjattua/itsenäistä ratsastusta.
Lisäksi bonuksena 1istuntatreeni liinassa/kk. Maksu 300e/kk . Vakiopäivät
jotka sovitaan vuokraajan kanssa. Ratsukolle laaditaan viikko-ohjelma/
kuukausisuunnitelma.

Maesa-kuukausisopimus (toistaiseksi voimassaoleva sopimus)

Useampi hevonen käytössä, sopimukseen ei kuulu tallityöt vuokrauksen yhteydessä. Kaksi ratsastuskertaa viikossa, 8 ohjattua/itsenäistä ratsastusta kuukaudessa. Lisäksi bonuksena 1istuntatreeni liinassa/kk. Maksu 250e/kk. Vakiopäivät jotka sovitaan vuokraajan kanssa. Ratsukolle laaditaan viikko-ohjelma/ kuukausisuunnitelma.

Isadora-kuukausisopimus 12kk määräaikainen

Oma vuokraheppa/mahdollisuus kahteen vuokraheppaan, 4 ohjattua tuntia/kk + 4krt/kk
itsenäistä ratsastusta + 2krt/kk hevosen maastakäsintyöskentelyä.
Kuukausimaksu 200e/ kk. Ratsukolle laaditaan
viikko-ohjelma/kuukausisuunnitelma. Innokkaalle harrastajalle !

Audunn-kuukausisopimus 6kk määräaikainen

Oma vuokraheppa, 3 ratsastuskertaa viikossa vakiopäivinä. Kuukausimaksu 200€/kk. Ratsukolle laaditaan viikko-ohjelma/kuukausisuunnitelma.


Toistaiseksi voimassaolevat sopimukset(1kk irtisanomisaika):

Glaumur-kuukausipaketti

Oma vuokraheppa 4krt/kk itsenäistä ratsastusta + 4krt/kk ohjattua tuntia + 2krt/kk itsenäistä ratsastusta, joista osa hevosen maastakäsintyöskentelyä + 2krt/kk hevosen juoksutusta tai maastakäsintyöskentelyä. Kuukausimaksu 250e / kk. Tavoitteelliselle ratsastajalle! Halu oppia & kehittyä sekä motivaatio ratsastukseen tarvitaan. Mahdollisesti kaksi hevosta vuokraajalle käyttöön. Glaumur paketin ottajalle bonuksena istuntatunti liinassa!

Geysir -kuukausipaketti

Oma vuokraheppa, 5 ohjattua tuntia/kk + 1krt/kk itsenäistä ratsastusta + 2krt/kk hevosen maastakäsintyöskentelyä. Kuukausimaksu 220e/ kk. Ratsukolle laaditaan viikko-ohjelma/kuukausisuunnitelma. Tavoitteellisemmalle harrastajalle!

Funa -kuukausipaketti

Oma vuokraheppa, 4 ohjattua tuntia/kk+ 1krt itsenäinen ratsastus. Tämä sopii ratsastajalle, jolla on pidempi tauko ratsastusharrastuksesta, mutta sitäkin vahvempi kipinä ja kaipuu takaisin satulaan. Hyvä aloituspaketti kohti itsenäisiä ratsastuksia! Kuukausimaksu 175e/kk.

Astrida -kuukausipaketti

Oma vuokraheppa, 1 krt/kk itsenäistä ratsastusta + 3 ohjattua tuntia/kk. Kuukausimaksu 145e/ kk. Ratsukolle laaditaan viikko-ohjelma/kuukausisuunnitelma. *Poistuu valikoimasta

Vikingur -kuukausipaketti

Oma vuokraheppa, 4krt/kk itsenäistä ratsastusta. Kuukausimaksu 100e/kk. Tämä sopii ratsastajalle joka käy Miian vakioviikkotunneilla, mutta haluaa kehittyä ja on tavoitteellisempi ratsastaja. Ratsukolle laaditaan viikko-ohjelma/kuukausisuunnitelma.

Glymur -kuukausipaketti

Oma vuokraheppa, 6krt/kk itsenäistä ratsastusta. Henkilölle, joka nauttii hevosen hoitamisesta ja läsnäolosta sekä kaipaa rauhallista ja kiireetöntä vapaa-aikaa. Sopii kokeneelle joka ei enää hae tavoitteellista menoa vaan yhdessä oloa hevosen kanssa, kevyttä&rauhallista ratsastusta, kävelylenkki maastossa nautiskellen, painoraja max. 75kg. Tähän kuukausipakettiin vain Glymur hevonen. Kuukausimaksu 150e.

Voit kysyä myös sinulle sopivaa vuokrausvaihtoehtoa!

Kaikissa toistaiseksi voimassa olevista kuukausipaketeissa

Ohjatut tunnit sovitaan erikseen, esim. to klo 18-19. Jos vuokraaja ei pääse osallistumaan jonain kuukautena ohjatuille tunneille, on hänellä itsenäistä ratsastusta ohjatun tunnin sijaan. Miia laatii ratsukolle viikko-ohjelman/ kuukausiohjelman. Ei hevosvuokraa kilpailuissa tai valmennuksissa. Ratsastuskerrat sovitaan erikseen ja päivien vaihto tuntien peruutusehtojen mukaan. Oman hevosen vuokrauksen irtisanomisaika 1kk. *Huom! Maesa kksopimuksen bonus koskee vain uusia vuokraajia joilla ensimmäinen uusi vuokrasopimus/ei sopimuksen vaihtoja, ja bonus voimassa 4kk sopimuksen alkamisesta.

Tällä hetkellä vuokraajaa etsivät
Keksu etsii toista vuokraajaa.

Islanninhevostalli Glymur
Funa etsii vuokraajaa. Tölttikone, aivan hurmaava neiti.GLYMUR - Kuva puuttuu