Islanninhevostalli Glymur

varaus-ja peruutusehdotTallillamme lähtökohtana on hevosten ja ihmisten hyvinvointi. Panostamme turvallisuuteen, erinomaiseen ohjaussuhteeseen (opettaja-oppilas) ja laadukkaaseen opetukseen tasokkailla ja kokeneilla hevosilla. Opettaja tuntee hevosten vahvuudet ja heikkoudet. Hevosemme läpiratsastetaan säännöllisesti. Hevosilla on laadukkaat, sopivat, hyvinhoidetut varusteet.

Ratsastusryhmän ratsukkojen määrä pidetään pienenä, jolloin jokainen saa yksilöllistä opetusta. Pidämme huolta hyvästä ryhmähengestä. Jokainen oppii eri tavalla ja opettaja tukee ja kannustaa eri yksilöiden oppimista monipuolisin harjoituksin. Meillä olet osa talliyhteisöä, yhteenkuuluvuus on tärkeää. Voit saada yksityisopetusta, jos se sopii sinulle paremmin tai kaipaat raskaan työn vastapainoksi omaa aikaa tai olet tavoitteellinen ratsastaja. Näitä on myös helppo meillä yhdistää.


Mitä tarjoan sinulle?
 • Erinomaisen opetuksen tason
 • Laadukkaat hevoset, joista löytyy juuri sinulle sopiva
 • Opetan sinut tulkitsemaan hevosta ja hevosen elekieltä
 • Opit tarvittavat avut, joita tarvitset ratsastuksessa
 • Opetan sinut käsittelemään hevosta
 • Tasapainosi ja tekniikkasi kehittyy ratsastuksessa
 • Opetan sinut näkemään hevosenja ymmärtämään miten hevonen toimii
 • Opetan sinut ratsastamaan omassa tahdissasi
 • Pidän huolta sinusta ja hevosesta
 • Kiireettömyys, rentous, miellyttävä ympäristö
 • Jos sinulla on halu oppia, minulla on taito opettaa

Miksi juuri meille?

 • Tarjoan aivan uuden ulottuvuuden opetuksessa, jota on vaikea löytää muualta
 • Terveet, hyvinvoivat hevoset
 • Hevoset sopivat luonteensa ja käyttäytymisensä puolesta toimintaan
 • Hevosilla on sopivat varusteet
 • Hevosten hyvinvointi ja olosuhteet heijastuvat ympäristöön ja toimintaan
 • Turvallinen ja miellyttävä ympäristö
 • Sinun ei tarvitse pelätä epäonnistumista tai että taitojasi vähätellään
 • Hyvä ilmapiiri talliporukan kesken niin tunneilla kuin toisiamme tavatessa
 • Pienet opetusryhmät, yksilöllinen opetus
 • Mahdollisuus täysin privaattiin toimintaan talliympäristössä (tallilla ei ole avoimien ovien käytäntöä)
 • Taitava ja turvallinen opettaja, joka auttaa kehittymään, kannustaa ja motivoi
 • Keskusteleva tyyli, ei käskyttämistä
 • Kilpailukykyiset hinnat, laadukas opetus
 • Oma vuokrahevonen, joka sopii omasta hevosesta haaveilevalle
 • Innovatiivinen opetus, paljon vaihtelevia harjoituksia ja monipuolinen opetuksen laatu
 • Koulutettu, kokenut ja aikuinen opettaja

Meillä ei ole maneesia, ei luksusta, ei isoa ratsastuskoulua, johon jäät näkymättömäksi, ei kipeitä tai turtuneita hevosia, ei töykeitä, työhön väsyneitä, jatkuvasti vaihtuvia opettajia, et jää tunnin jälkeen miettimään mitä tänään oikein edes käytiin läpi..

Jos olet menettämässä intoasi nykyisessä ratsastuskoulussa, anna harrastukselle vielä mahdollisuus.

Ratsastustuntien sisältö on monipuolista ja mielenkiintoista. Opetuksen laatuun sekä opetushevosiin on panostettu. Opettaja ei vaihtele ja opettaja tuntee jokaisen hevosen ja ratsastajan. Harjoitusten myötä perehdymme mm. istuntaan, joka on kaiken perusta, ja johon kiinnitämme joka kerta huomiota, teemme maastakäsintyöskentelyä, liinatunteja (istuntaharjoituksia ohjattuna liinassa), kouluratsastusta, ilman satulaa ratsastusta, maastotunteja, toivetunteja, askellajiratsastusta yms. Ratsastajat pääsevät ratsastamaan samalla hevosella useamman kerran, jolloin joka kerralla ei ole aivan uusi hevonen, vaan ratsastaja pystyy tutustumaan paremmin hevoseen. Hevosen käsittelyyn, hoitoon ja kokonaisuuteen kiinnitetään paljon huomiota. Oikealla käsittelyllä pidetään hevoset henkisesti vireinä ja tyytyväisinä, jolloin saamme oikealaisen vuorovaikutuksen luotua. Ratsukkoon tarvitaan yhtälailla ratsastaja että hevonen, mutta myös molemminpuolinen kunnioitus. Ryhmäkoko on pieni ja pysyy yleensä vakiona, ratsastajat eivät vaihtele koko ajan kauden aikana kuten yleensä ratsastustalleilla. Meillä tarjoamme hienon mahdollisuuden saada oma vuokrahevonen, kun olet saavuttanut määrätyn taitotason, jolloin saat enemmän irti harrastuksestasi kartuttamalla hevosmiestaitojasi syventämällä tietoasi tallin sekä hevosten arkirutiineista.


https://asiakas.kotisivukone.com/files/treenaten.kotisivukone.com/kenttatunti

Ratsastus

 • yksityistunnit /pienryhmä
 • mahdollisuus kokeneille ratsatajille myös maastoratsastukseen omilla mailla
 • opettajana Miia Lönnberg

Ratsastustunnit maksetaan varauksen yhteydessä, paikanpäällä käteisellä tai 10 kerran kortilla. Laskun lähettämisestä peritään laskutuslisä. 10 -kortti on henkilökohtainen ja kortti on voimassa 3kk.

Pienryhmätunnin kesto 60min josta 45min ohjattu aktiviteetti ja 15min hevosen hoitoa ja valmistelua.

Tallillamme hevoset hoidetaan ja varustetaan itse ohjaajan opastuksessa. Hevosten käsittely ja islanninhevosiin tutustuminen kuuluu
osana jokaista käyntikertaa. Hevostaitojen kehittäminen on tärkeä osa
opetusta. Huom! Jos hevonen on edellisellä tunnilla, ei hevosta tarvitse
varustaa. Samoin jos hevonen jää toiselle tunnille, ei loppuhoitoa
tehdä.

Ratsastamme myös sateella ja pakkasella, säänmukaiset varusteet.
Pakkasraja -18´c (-15´c miniratsastajat) tallin mittarista luettuna.
Pakkasenpurevuus huomioitava, jos on tuulista. Ukonilmalla/myrskyisällä ilmalla tunnit perutetaan tallin toimesta, siitä ilmoitetaan ratsastajille. Maastoratsastus suhteutetaan ratsastuspohjien ja sään mukaan ratsukoille mahd turvalliseksi ja sopivaksi.

*Huom! Tarvittaessa maasto vaihdetaan ratsastustunniksi ,kentällä toteutettavaksi säästä johtuen. Huomioithan pukeutumisen sään mukaan.

Hevoseen tutustuminen ja harjoitus ratsastuskentällä kuuluu aina ohjelmaan ennen maastoon menoa.

*Force major tilanteessa mitään maksettuja varauksia ei korvata tai palauteta asiakkaalle kuten ratsastustunnit, leirit, erilaiset yksityiset tapahtumat( tallilla.tallisynttärit).


Tallimme lasten/nuorten kokopäiväleirin kesto klo 10-17 (poikkeava aikataulu ilmoitetaan erikseen).


Varausmaksut ovat sitovia, varausmaksua ei palauteta.

Painoraja 80kg ja ratsastajilla tulee olla voimassaoleva tapaturmavakuutus. Ratsastajia EI OLE vakuutettu tallin puolesta. Jokainen tallille tuleva liikkuu omalla vastuullaan.


Ilmoitathan aina tulostasi etukäteen! Parkkipaikka 15, merkitty P-alue!

https://asiakas.kotisivukone.com/files/treenaten.kotisivukone.com/ratsastustunti_ryhma

Varaus-ja peruutuskäytäntö

Ratsastustunnit varataan aina etukäteen. Ratsastustuntien peruutuskäytäntö on luotu turvaamaan ja takaamaan säännöllisesti pyörivät ratsastustunnit niin ratsastajia ajatellen kuin hevosten liikunnan suunnittelemista varten. Tuntiperuutukset on tehtävä edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä, muutoin varatusta tunnista peritään täysi maksu. Peruutus tehdään puhelimitse, myös tekstiviestitse. Tallin puolesta tehty peruutus hyvitetään järjestämällä korvaustunti. Ratsastajien poissaolot kuten sairastumiset hyvitetään korvauskertana vain, kun tuntiperuutus on tehty edellisenä päivänä klo 20.00 mennessä. Kun peruutat tunnin, varaa samantien aika rästitunnille. Huomioitava että sesonkiaikana vaihtoehtoisia aikoja ei välttämättä ole tarjolla.

Peruutettu maasto (sairastumistapauksessa peruttu): mahdollista sopia uusi korvauskerta viikon sisään peruutuspaikoille! Jos tallin tarjoama peruutuspaikka ajankohta ei asiakkaalle syystä tai toisesta sovi, menettää asiakas maksetun ratsastuskerran. Sama menettely synttäritapahtumissa, viikon sisällä Tallin tarjoama ajankohta otettava vastaan.

Lahjakortti, käyttöehdot ja rajoitukset: ajanvarauksen osalta suositellaan että tehdään 1kk etukäteen, voimassaoloajan viimeisestä päivästä katsottuna. Lahjakortti on henkilökohtainen. Ajanvaraus on lahjakortin saajan vastuulla, jos ajanvaraus tehdään 2viikkoa/tai sen sisällä lahjakortin voimassaolon vimeisestä päivästä/päättymispäivästä, ei palveluntarjoajan vastuulla ole tarjota vaihtoehtoisia aikoja. Jos aikoja ei ole tarjolla, kuten sesonkiaikana (kesäkausi) rajoitetusti on usein aikoja tarjolla, palveluntarjoajan vastuulla ei ole pidentää lahjakortin voimassaoloaikaa tai lisätä aikoja varauskalenteriin. Peruutusaikaa on mahdollista jäädä jonottamaan, mutta se ei takaa että saa ajan ennen lahjakortin voimassaolon päättymisajankohtaa. *Talli ei suosittele jättämään lahjakortin ajanvaraamista viimeisille viikoille kun lahjakortin voimassaolo päättyy sillä tällöin on todennäköistä että lahjansaaja menettää kokonaisuudessaan lahjakortin arvon. **Talli tarjoaa poikkeustapauksessa yhden (1) ajan lahjakortin voimassaoloajan lähestyessä (lahjakortin voimassaolo päättyy 2viikon sisällä), jos asiakas ei ota tarjottua aikaa vastaan, menettää lahjakortinsaaja kokonaisuudessaan lahjakortin arvon. Lahjakorttia ei voi käyttää voimassaoloajan jälkeen, lahjakortti mitätöityy voimassaolo ajan päättymisen jälkeen. Lahjakorttia ei muuteta rahaksi .

Teematapahtumissa ei peruutusoikeutta (esim juhannusmaasto, lasten joulupäivä jne.). Asiakas sitoutuu (ratsastusleiri, kurssi, maasto yms. ) maksamalla varausmaksun etukäteen jolloin maksu vahvistaa osallistumisen ja paikan. Sitovat ilmoittautumiset.

Peruutuskäytäntö koskee myös irtotunteja, yksityistunteja, maastoja, hevosen vuokrauksia, leirejä ja eri tapahtumia. Jos sairastut tai loukkaannut pitkäaikaisesti, toimita kopio lääkärintodistuksesta, näin saat pidemmän "rästimisajan". Käyttämättömistä ratsastuskerroista, kausitunneista, irtotunneista, hevosenvuokrasopimuksista ei palauteta maksuja. Oma vuokrahevonen-sopimuksissa erityisesti huomioitava että näissä ei koskaan palauteta rahaa, vaikka vuokraaja ei käyttäisi sovittuja ratsastuskertoja tai sopimus päättyisi jostakin syystä kesken kuukauden . Tämä koskee myös kaikkia sairastumisia, tapaturmia eikä korvaavia ratsastuskertoja tarjota vuokrahevonen-sopimuksissa.

Muut palvelut

 • Järjestämme tallilla kesäleirejä ja -kursseja kaikenikäisille ja tasoisille ratsastajille.
 • Räätälöityjä palveluita ryhmien ja yritysten tarpeisiin.
 • Tallisynttärit. Järjestä ikimuistoiset syntymäpäiväjuhlat tallillamme! Tutustu polttari- ja synttäripaketteihin!
 • Oma vuokrahevonen
 • Sekä paljon muuta.. Tutustu tarjontaamme! Voit aina esittää toivomuksia ja ehdotuksia tarpeisiisi!