Yksityis- & ongelmakoirakoulutus

Tmi Miia Lönnberg - Ongelmakoirakouluttaja

Työskentelen eläinten ja ihmisten parissa. Koulutukseni perustuu käyttäytymistieteelliseen näkemykseen eläinten oppimisesta. Työssä huomioidaan sekä eläimen laji- ja rotutyypilliset tekijät että eläimen omistajan mahdollisuudet eläimen ohjaamisessa. Opettamisessa käytetään hyväksi eläimen haluamien asioiden kontrollointia ja niillä palkitsemista. Positiivinen vahvistaminen on koulutuksen punaisena lankana.

Yhteistyö eri asiantuntijoiden kanssa on korvaamatonta tässä työssä. Kouluttajana ei voi olla koskaan valmis, ja jatkokoulutan itseäni koko ajan lisää teoreettisen osaamisen ja käytännön kouluttamisen alueilla.

Olen suorittanut Suomen Eläinkoulutuskeskuksen kautta ongelmakoirakouluttajatutkinnon sekä olen Uudenmaan kennelliiton hyväksymä koirien koulutusohjaaja. Olen erikoistunut ongelmakoirakoulutukseen ja koirien peruskoulutus sekä tapakasvatus ovat mielenkiintoni kohteita. Tarjoan koirien koulutusta kurssi- ja yksityisopetuksen muodossa. Kysy erilaisista koirakursseista!

Jos et jostain syystä pääse osallistumaan ryhmäkursseille voit myös varata yksityiskoulutusta niin ongelmatapauksissa kuin halutessasi opetusta arkielämän taitoihin pennun tai aikuisen koiran kanssa. Yksityiskoulutus suunnitellaan aina juuri sinun ja koirasi tarpeiden mukaan. Teen kotikäyntejä ja voit tulla myös luokseni Evitskogiin.

Yksityiskäyntikerta
60€/h
Hintoihin lisätään matkakulut 0,45€/km


Perheemme koira Tira - suorittanut Hypokoirakoulutuksen.